Onderzoek veerkrachtige houding

Heb jij de Veerkragt Lifestyle Challenge (optie houding) al gedaan? In plaats van gelijk aan de bak met personal training is dit een mooie opstap naar meer bewustwording van jouw lichaamsbewustzijn en houding. Mocht je er geen genoeg van krijgen of er niet uitkomen en/of meer willen is de keuze voor dit programma een zeer geschikte vervolgstap.

 

Wat is een veerkrachtige houding?

Een onderzoek naar jouw houding onder begeleiding van persoonlijke begeleiding geeft je waar je naar op zoek bent. Het beter begrijpen waar de slechte houding vandaan komt en wat de verbanden zijn en hoe dit op te lossen. Dit is altijd een complex geheel maar na deze eerste intake heb je genoeg handvatten om aan te werken. Laat dit duidelijk zijn dat het geen keuze is om behandelt te worden maar vooral om te leren om voor jezelf te kunnen zorgen. Welke oefeningen zijn voor jou persoonlijk ideaal om met frequente regelmaat, preventief maar ook curatief, in te zetten.

Jouw lichaam gaat natuurlijk al eventjes mee. De aangeleerde houding zit er dus al aardig ingesleten. Het zou maar wat mooi zijn als jij weet waar je in de basis op moet letten voor een veerkrachtige houding. Een lichaam die weer tegen een stootje kan.

 

Wat krijg ik nu precies?

Een eerste training met volledige aandacht gericht op jou. Na een maand het evalueren van jouw leerproces en het in kaart brengen van de veranderingen.

 

 

NOG NIET HELEMAAL OVERTUIGD EN WIL JE MEER (PRAKTISCHE) INFORMATIE? KOM VAN HARTE KENNISMAKEN.