Veerkrachtige supplementen

Woon je niet in de buurt? Geen probleem want dit programma is ideaal voor coaching op afstand. Met de techniek van tegenwoordig is een veerkracht boost toch binnen handbereik. Suppletie kan in veel gevallen een belangrijk onderdeel zijn van de oplossing wanneer het lichaam voedingstekorten heeft en deze aangevuld dienen te worden.

Veerkragt werkt met de producten van Zinzino. Het zijn hoogwaardige producten, die altijd worden getest en hebben een duidelijk positieve impact op de gezondheid van mensen. Wat de producten betreft sluit dat goed aan bij waar Veerkragt voor staat. “Kwaliteit boven alles en leven in balans”. Wij bieden op deze manier optimale, geavanceerde en op maat gemaakte producten naar de nieuwe wetenschap van de farmaco-voeding. Om de disbalans in onze huidige levensstijl tegen te gaan, maakt deze wetenschap gebruik van actieve nutriënten uit voeding.

 

Balance & Health protocol

Veerkragt onderstreept het nut van testen, meten is weten. De ‘balance test’ om jouw vetzuren in kaart te brengen is bijvoorbeeld een zeer waardevolle tool om in te zetten voor een gedegen plan. Want een optimale balans in vetzuren is van groot belang voor een betere veerkracht.

 

Meer verdieping over suppletie?

Zie deze link voor meer informatie.

 

 

Nog niet helemaal overtuigd en wil je meer (praktische) informatie? Kom van harte kennismaken.