Onderzoek veerkrachtige leefstijl (uitgebreide intake)

Wil je een gezondere leefstijl en meer kwaliteit uit het leven halen? Ons uitgebreide intakeprogramma is perfect voor jou. Het doel is om diepgaand inzicht te krijgen in jouw leefstijl, zodat we optimale groei kunnen bevorderen.

 

Online Veerkragt Anamnese (Intakeformulier)

✅ We beginnen met de Online Veerkragt Anamnese. Deze vragenlijst omvat diverse veerkracht-gerelateerde vragen die ons helpen jouw levenswijze beter te begrijpen. Als coach gebruik ik deze waardevolle informatie om goed voorbereid het gesprek met jou aan te gaan. Geen zorgen, het is geen examen, maar een middel om jou beter te kunnen begeleiden. Jouw antwoorden geven richting aan onze coaching en helpen bij het opstellen van een gedegen advies.

 

Coaching Gesprek

✅ Na de anamnese volgt het eerste dieptegesprek. Hierin bespreken we onderwerpen zoals mindset, hormoonbalans, immuunsysteem, voeding, ademhaling, stress, slaap en beweging. Elk van deze factoren heeft een grote impact op jouw veerkracht. We identificeren verbeterpunten en werken aan een heldere strategie om jouw leefstijl te optimaliseren. Een gezonde leefstijl is als een puzzel; we leggen de juiste stukjes op de juiste plek voor een compleet en gezond geheel.

 

Schriftelijk Advies en Evaluatie

✅ Op basis van ons gesprek ontvang je een schriftelijk advies met de belangrijkste punten en concrete vervolgstappen. Deze stappen zijn praktisch en haalbaar, ontworpen om je buiten je comfortzone te brengen maar binnen bereik te blijven. Na vier weken evalueren we jouw voortgang en bespreken we jouw ervaringen.

💡 Tip: Combineer dit programma met ons Fysieke Veerkracht Personal Training Programma voor een extra boost. De combinatie van actuele coaching en één-op-één live sessies versnelt je proces aanzienlijk.

Wil je meer weten over hoe Veerkragt je kan helpen? Bekijk onze website voor meer informatie en plan een kennismakingsgesprek.

 

Nog niet helemaal overtuigd en wil je meer (praktische) informatie? Kom van harte kennismaken.