Onderzoek veerkrachtige leefstijl (uitgebreide intake)

Vind jij een gezonde leefstijl belangrijk en wil je dat er grondig wordt gekeken naar hoe je meer kwaliteit uit het leven kunt halen? Daar is deze uitgebreide intake bij uitstek geschikt voor. Het doel van dit programma is om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw leefstijl zodat optimale groei in het verschiet ligt.

 

Online Veerkragt Anamnese (intake formulier)

Wanneer je kiest voor dit programma dan starten we met de Online Veerkragt Anamnese. Vanuit een breed spectrum veerkracht gerelateerde vragen zal je antwoorden gaan geven die zeer waardevol zijn voor de verdere coaching bij dit programma. Deze online vragenlijst is nodig om al lekker veel kennis op te doen van jouw levenswijze. Als coach heb ik uiteraard de nodige bruikbare informatie nodig om goed voorbereid het gesprek in te gaan. Wees niet gestrest aangezien het geen overhoring zal zijn. Het geeft mij als coach goede handvatten om met een goed en gedegen advies te komen. De details over jouw (on)gezonde leefstijl zijn hierin leidend natuurlijk.

 

Coaching gesprek

Dan volgt het eerste diepte gesprek met als doel verder inzicht verkrijgen, inhoudelijk het gesprek aangaan en komen tot een heldere strategie. Onderwerpen als mindset, hormoonbalans, immuunsysteem, voeding, ademhaling, stress, slaap en bewegen komen aan bod. Als je meer wilt weten over deze specifieke onderwerpen verwijs ik je graag door naar de verdiepingspagina’s. Klik daarvoor op de bijbehorende links. Wat maakt het nu zo belangrijk om het over deze onderwerpen te gaan hebben? Aangezien ze een enorme impact hebben op jouw veerkracht. Wanneer er in bepaalde aspecten iets niet optimaal verloopt dan is het zeer raadzaam om daar verbetering in aan te brengen. Een gezonde leefstijl is als een puzzel en soms moet je gewoon de juiste puzzel stukken neerleggen wil je de gehele puzzel in één keer kunnen maken. En dan is het niet zo moeilijk meer, je moet het alleen nog wel ‘even’ doen.

 

Schriftelijk advies en evalueren

Het schriftelijke advies dat daarop volgt bevat een resumé met de belangrijkste punten en concrete vervolgstappen. Het doel hiervan zal praktisch uitvoerbaar zijn met een lage drempelwaarde (buiten jouw comfortzone maar wel binnen bereik). Na vier weken (leef) tijd evalueren we en bespreken we de ervaringen. Tip: dit programma combineren met het fysieke veerkracht, personal training programma zal een enorme boost geven. Dit komt natuurlijk omdat je het op deze manier goed actueel houdt en de één op één live coaching versnelt het proces aanzienlijk (zo blijkt uit ervaring).

 

 

Nog niet helemaal overtuigd en wil je meer (praktische) informatie? Kom van harte kennismaken.