Supplementen

Als aanvulling op je gezonde voedingspatroon

🎯 Het Belang van Veerkracht en Voedingssupplementen

Veerkrachtig zijn betekent dat ons lichaam goed functioneert en in balans is. Ons lichaam is een complex organisme dat zichzelf in evenwicht kan houden, maar kan verstoord raken door ongezonde factoren, wat stressreacties veroorzaakt. Bij chronische verstoringen kan dit leiden tot een uitdaging in veerkrachtig blijven, wat niet gezond is.

🥦 Rol van Voeding en Supplementen

Onze voeding speelt een cruciale rol in het behouden van veerkracht. Door ongezond eten en veranderingen in bodemkwaliteit kunnen tekorten ontstaan. Voedingssupplementen kunnen dan helpen om deze tekorten aan te vullen, maar zijn niet de enige oplossing.

⚠ Aanvullende Waarde van Supplementen

Supplementen kunnen belangrijk zijn om tekorten aan te vullen en zo bij te dragen aan het herstellen van de balans in ons lichaam. Ze zijn een waardevol onderdeel van de oplossing, naast gezonde voedingskeuzes en een gebalanceerde levensstijl.

Omega-6 en Omega-3 Balans: Terug naar Natuurlijke Voeding

Vroeger aten we wat moeder natuur ons bood: voedzaam, vol vitamines, mineralen, vezels en gezonde vetten met een goede Omega-6 en Omega-3 balans. Hippocrates zei al: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.”

🍟 Moderne Voedingsuitdagingen

Tegenwoordig eten we meer kunstmatige voeding met minder voedingswaarde, veel suiker en lege calorieën. Deze voeding bevat vaak een ongezonde verhouding van Omega-6 tot Omega-3 vetzuren, wat onze gezondheid kan beïnvloeden.

⚠ Disbalans Sinds 1960

Sinds 1960 is de verhouding van Omega-6 tot Omega-3 vetzuren uit balans geraakt. Een goede balans van 3:1 is zeldzaam geworden.

🩸 Doe de Balance-Test

Benieuwd naar jouw Omega-6-3 balans? Vraag een balance-test aan bij Veerkragt om te zien of suppletie jou kan helpen. Het balanceren van je cellen is de eerste stap naar een gezonder leven.

Wil je meer weten over hoe je jouw Omega-6 en Omega-3 balans kunt verbeteren? Neem contact op met Veerkragt voor advies op maat.


Ben je nieuwsgierig hoe jouw Omega-6 en Omega-3 balans ervoor staat? Vraag dan een balance-test aan bij Veerkragt voor persoonlijk advies!

Gezondheidsprotocol

1️⃣ Verhouding vetzuren

Heb je last van vage gezondheidsklachten? Het vinden van balans tussen Omega-6 en Omega-3 is de eerste stap naar verbetering. Door suppletie met een balance oil ondersteun je je gezondheid. Een optimale verhouding van minimaal 3-1 (Omega-6 tot Omega-3) bevordert de celwerking: de celwand wordt soepel, voedingsstoffen worden beter opgenomen en afvalstoffen efficiënter afgevoerd.

2️⃣ Darmgezondheid

Om vage gezondheidskwaaltjes aan te pakken, is ondersteuning van de darmgezondheid essentieel. Stap twee omvat het gebruik van prebiotica om het herstel te bevorderen.

3️⃣ Algehele Ondersteuning

Stap drie van het protocol is het ondersteunen van het lichaam met een multi-immuun booster. Dit verbetert de energie en versterkt het immuunsysteem.

🌐 Online Begeleiding

Het gezondheidsprotocol biedt ook de mogelijkheid tot afstandsbegeleiding. Klik hier voor meer informatie over onze producten of om direct te bestellen.


Ontdek hoe het Veerkragt gezondheidsprotocol jou kan helpen bij het verbeteren van je algehele welzijn.

Voedingstekorten zijn schadelijk voor jouw veerkracht!

💥 Ben jij benieuwd naar jouw huidige veerkracht? Bekijk dan eens de Veerkragt-meter pagina om erachter te komen wat jouw huidige veerkracht is. Kom erachter in welk domein van veerkracht jij de meeste energie kwijt raakt. Dit heeft namelijk zijn weerslag op jouw totale veerkracht. Wil je een duidelijk inzicht? Doe dan de test! 📊

Veerkracht berekenen