Veerkrachtige Leefstijl Challenge

Leren terug veren! Ga jij de uitdaging aan?

Wil jij je leefstijl een gezonde boost geven? Veerkracht opbouwen is voor iedereen mogelijk, en wij helpen je graag op weg!

📘 Hoe Werkt Het?

Op deze pagina kun je kiezen uit maandelijkse Veerkrachtige Leefstijl Challenges. Elke maand een nieuwe uitdaging om jouw veerkracht te verbeteren. Met jouw inzet en onze begeleiding, maak je gegarandeerd stappen vooruit.

Wat Kun Je Verwachten?

Wekelijkse E-mails: Ontvang informatie en opdrachten om je veerkracht te vergroten.
Veerkragt Meter Test: Meet je voortgang aan het begin en het einde van de maand om je vooruitgang te zien.
Routine Opbouwen: Consistentie is key voor duurzame resultaten.

Beschikbare Challenges

Kies uit de volgende challenges:

1️⃣ Mindset
2️⃣ Houding

💡 Waarom De Maandelijkse Uitdaging?

Elke challenge draagt bij aan je veerkracht, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als in gedrag. Je bouwt een sterk fundament op, waardoor je beter om kunt gaan met tegenslagen en persoonlijke groei ervaart.

👏🏼 Jouw Eerste Stap

Sta aan het roer van jouw eigen ontwikkeling. Het feit dat je overweegt te beginnen, toont al je veerkracht. Wacht niet op het perfecte moment – het begint nu.

Aanmelden

Klaar om jouw veerkracht een upgrade te geven? Vul het inschrijfformulier in en start met een van onze uitdagingen! Per veerkrachtige leefstijl challenge betaal je nu €34,50 en volg je een ander programma bij Veerkragt? Dan betaal je slechts €29,50.

Doe mee en geef jouw veerkracht een boost met Veerkragt!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Geef jouw gezonde leefstijl een groei-impuls door moeite te doen!

💪🏼 Moeite doen!

We maken het leven vaak te makkelijk. We halen de witte draadjes van de mandarijn af voor onze kinderen, brengen ze met de auto als het regent en troosten ze met snoep bij verdriet. Later zeggen we dat ze ergens moeite voor moeten doen, dat het niet allemaal vanzelf gaat.

🫣 Ook wij kiezen vaak voor makkelijk:

➡ Liever die collega ontwijken dan hem aanspreken.
➡ Liever vreemdgaan dan je gevoelens uiten.
➡ Liever een pijnstiller dan de oorzaak van je hoofdpijn aanpakken.

🌬 Moeite doen is niet makkelijk

Omdat alles zo makkelijk kan, wordt het steeds moeilijker om echt moeite te doen. We zijn niet meer gewend om inspanning te leveren, alsof het leven een kant-en-klare maaltijd is. Maar als je een fit lijf, een gezonde relatie of een goed team wilt, dan kost dat moeite.

✊🏼 Veerkrachtige mensen doen moeite

Sommigen denken dat veerkrachtige mensen het makkelijk hebben, dat hun leven in balans is en ze eenvoudig omgaan met ongemak en onzekerheid. Het tegendeel is waar. Veerkrachtige mensen doen moeite voor de dingen die de moeite waard zijn.

🤝 Maak een afspraak met jezelf

Kijk vanavond eens wat langer in de spiegel. Maak een afspraak met jezelf om moeite te doen voor de dingen die de moeite waard zijn.

🍀 Waarom?

Omdat jij de moeite waard bent!


Ontdek hoe je moeite kunt doen voor een gezondere leefstijl met Veerkragt. Neem contact met ons op voor advies en ondersteuning!

Klaar voor een Uitdaging?

Meld je aan voor een van onze veerkrachtige leefstijl challenges en begin met de voorbereiding. We starten elke maandelijkse uitdaging op de eerste zondag van de nieuwe maand.

💡 Hoe Meld Je Je Aan?

1️⃣ Vul het inschrijfformulier hieronder in.
2️⃣ Je ontvangt een e-mail met betalingsinstructies.
3️⃣ Na betaling (€34,50 of €29,50 als je klant bent bij Veerkragt) ben je klaar om deel te nemen aan de uitdaging!

🚩 Blijf Op De Hoogte

Houd de website in de gaten voor nieuwe uitdagingen die in de toekomst worden toegevoegd.

📝 Belangrijk

Door je in te schrijven, ga je akkoord met het ontvangen van e-mails over de maandelijkse uitdagingen. Je inschrijving is definitief na betaling.

 

Doe mee en versterk je veerkracht met onze uitdagende programma’s!

 


 


De veerkrachtige leefstijl challenge draagt bij aan de groei van jouw veerkracht!

💥 Ben jij benieuwd naar jouw huidige veerkracht? Bekijk dan eens de Veerkragt-meter pagina om erachter te komen wat jouw huidige veerkracht is. Kom erachter in welk domein van veerkracht jij de meeste energie kwijt raakt. Dit heeft namelijk zijn weerslag op jouw totale veerkracht. Wil je een duidelijk inzicht? Doe dan de test! 📊

Veerkracht berekenen