Veerkrachtige jeugd

Bij Veerkragt geloven we in de kracht van beweging en spel voor kinderen. Wanneer een kind ontdekt dat zijn of haar lichaam zonder problemen balanceert en functioneert, groeit het plezier in bewegen en daarmee ook het zelfvertrouwen.

 

Zelfvertrouwen en Ontwikkeling

💯 Wat doet zelfvertrouwen voor een kind? Het zorgt ervoor dat kinderen hun grenzen verleggen en hun potentieel volledig benutten. Kinderen zijn veerkrachtig en kunnen veel aan, maar ze zijn ook kwetsbaar en nemen gemakkelijk alles op wat je ze aanleert. Daarom is het belangrijk om een sterk fundament te leggen met functionele bewegingspatronen die hen de rest van hun leven ondersteunen.

 

Voordelen voor Ouders en Kinderen

💙 Niet alleen het kind, maar ook de ouders profiteren van een gezond en veerkrachtig vooruitzicht voor hun kinderen. In slechts drie maanden (12 trainingen) kun je zien hoe je kind groeit en bloeit dankzij ons programma voor veerkrachtige jeugd. Dit programma is speciaal ontworpen voor kinderen en is gebaseerd op de principes van ons fysieke veerkracht personal training programma.

 

Maak Kennismaken Makkelijk

👋🏼 Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je meer praktische informatie? Kom dan gerust kennismaken. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over hoe we jouw kind kunnen helpen om veerkrachtig op te groeien.

 

Nog niet helemaal overtuigd en wil je meer (praktische) informatie? Kom van harte kennismaken.