Veerkragt Lifestyle Challenges

Leren terug veren! Ga jij de uitdaging aan?

Wil jij jouw leefstijl een gezonde boost geven? Veerkracht opbouwen is voor en door iedereen mogelijk. Maar hoe doe je dat? Deze pagina is bedoeld om jou op weg te helpen met het verbeteren van jouw veerkracht. Dit doe je door met één van de maandelijkse Veerkragt Lifestyle Challenges (VLC) aan de slag te gaan. Om er een werkelijk succes van te maken valt of staat het natuurlijk wel met jouw eigen inzet. Welke uitdaging (VLC) je ook kiest, je zal wekelijks per e-mail informatie tot je nemen en aan de slag gaan met succesvolle opdrachten die jou verder helpen.

Waarom de maandelijkse uitdaging? Het is goed om te weten dat de maandelijkse Veerkragt Lifestyle Challenge bijdraagt aan het verbeteren van jouw veerkracht. Voor welke je ook kiest. Doe daarom de Veerkragt meter test aan het begin en het einde van de maandelijkse uitdaging om het verschil in meting te zien. Het belangrijkste is routine op te bouwen waardoor jij jouw veerkracht makkelijker kan vasthouden. Een beter fundament zorgt voor minder terugval en meer groei.

 

Elke maand een andere Veerkragt Lifestyle Challenge. Welke kies jij nu? Vul onderaan het inschrijf formulier in om je aan te melden!

Bij Veerkragt wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de uitwerking van meer challenges. Je kunt nu kiezen uit 2 Veerkragt Lifestyle Challenges:

1. Mindset

2. Houding

Veerkracht wordt af- of opgebouwd en daar heeft het leven met al haar uitdagingen invloed op. Maar nog belangrijker is dat jij persoonlijk aan het roer staat en kunt bepalen hoe jij reageert. Hoe meer veerkracht hoe beter je in staat bent om te gaan met tegenslagen (hoe groot of klein deze ook zijn).

Elke Veerkragt Lifestyle Challenge draagt bij aan veerkracht winst. Deze groei kan in elk domein van veerkracht plaatsvinden; zowel fysiek, emotioneel, mentaal als in het gedrag. Jouw veerkracht krijgt gestalte door de jaren heen door invloeden van buitenaf maar vooral door hoe je er zelf mee omgaat. Het is die ervaring wat jou maakt tot wie je bent en hoe je wat doet. Wat is jouw drijfveer om verder te gaan en waar komt deze motivatie vandaan?

Realiseer je dat de eerste horde al genomen is. Je staat namelijk op het punt te besluiten om te starten met één van de maandelijkse Veerkragt Lifestyle Challenges. Daar is veerkracht voor nodig om dit besluit te maken. Realiseer je goed als je werkelijk wilt groeien je daar natuurlijk wel iets voor moet doen. Dus waar wacht je op? Kiezen voor jezelf begint altijd waar je nu bent en met wat je nu hebt. Wachten op een ‘beter’ moment gaat er niet komen. Groei en meer veerkracht komt niet vanzelf aanwaaien. Dit is het moment om jouw veerkracht een upgrade te geven.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Geef jouw gezonde leefstijl een groei impuls door moeite doen!

 

We halen de witte draadjes van de mandarijn af voor ze. We brengen ze met de auto als het regent. We troosten ze met snoep bij onrecht en verdriet. En later vertellen we dat ze een schop onder de kont nodig hebben. Dat ze ergens moeite voor moeten doen. Dat het nou eenmaal niet allemaal vanzelf gaat.

Moeite doen!

Zelf kiezen we ook liever voor makkelijk. Beter die collega ontwijken dan hem aanspreken. Beter vreemdgaan dan je gevoelens uiten. Beter een pijnstiller dan de oorzaak van je hoofdpijn aanpakken.

Moeite doen!

Het valt niet mee. Omdat alles makkelijk kan. En door dat alles makkelijk is wordt het uiteindelijk steeds moeilijker.

Moeite doen!

We zijn niet meer gewend. Het leven ingericht als een kant en klare thuisbezorgde maaltijd. En wee je gebeente als het tegenzit.

Moeite doen!

Als je een fit lijf wilt, ja dan kost dat moeite. Als je een gezonde relatie wilt, ja dan kost dat moeite. Als je een goed team wilt, ja dan kost dat moeite.

Moeite doen!

Sommigen denken dat bij veerkrachtige mensen alles makkelijk gaat. Dat bij hen het leven in balans is. Dat ze makkelijk dealen met ongemak en onzekerheid. Het tegendeel is waar. Veerkrachtige mensen doen wel iets wat bijzonder is in deze tijd. Ze doen moeite. Moeite voor de dingen die de moeite waard zijn.

Moeite doen! Zodat het makkelijker wordt.

Kijk vanavond eens wat langer in de spiegel. En maak een afspraak met jezelf. Dat je moeite gaat doen voor de dingen die de moeite waard zijn.

Waarom?

Omdat jij de moeite waard bent!

Ben je klaar voor een uitdaging?

 

Meld je dan nu hieronder via het inschrijfformulier aan voor één van de Veerkragt Lifestyle Challenges zodat de voorbereiding kan beginnen. We starten de maandelijkse Veerkragt Lifestyle Challenge altijd op de eerste zondag van de nieuwe maand.

Let op: houd de website goed in de gaten want er zullen meerdere uitdagingen bij komen in de toekomst.

 

Meld je vrijblijvend aan en ontvang jouw eerste e-mail om te beginnen.

 

Bij inschrijving op de Veerkragt Lifestyle Challenge ga je akkoord met het ontvangen van een reeks e-mails m.b.t. de maandelijkse uitdaging.

 


De Veerkragt Lifestyle Challenges dragen bij aan de groei van jouw veerkracht!

Ben jij benieuwd naar jouw huidige veerkracht? Bekijk dan eens de Veerkragt-meter pagina om erachter te komen wat jouw huidige veerkracht is. Kom erachter in welk domein van veerkracht jij de meeste energie kwijt raakt. Dit heeft namelijk zijn weerslag op jouw totale veerkracht. Wil je een duidelijk inzicht? Doe dan de test!

Veerkracht berekenen