Testimonials

 • Jim Knubben

  Bij Jaap heb ik het primaire reflexen programma en veerkrachtig brein gevolgd. Ik heb onder zijn prettige en professionele begeleiding mijn eigen lichaam goed leren kennen en stappen kunnen maken naar meer balans. Jaap schakelt snel en weet wat er nodig is op een bepaald moment. Hierbij heeft hij echt aandacht voor je. De oefeningen voor thuis zijn praktisch en echt zinvol. Ik zou zonder twijfel Jaap aanraden. Zeker ook voor de complexere blessures. Juist zijn vaardigheid om uit te zoomen en daarmee naar het gehele lijf te kijken, onderscheidt hem van o.a. reguliere fysio’s.

   

  Veerkragt programma(s) & de keuze van Jim

   

  Veerkrachtige reflexen

  Veerkrachtig brein

  Veerkrachtige (blessure) behandeling

 • Linde Thönissen

  Ik heb Veerkragt benaderd om voor een periode aan de slag te gaan met het versterken van mijn houding en de manier waarop ik beweeg. Nu ik de veertig gepasseerd ben wil ik er extra zorg voor dragen dat ik op dit fysieke vlak weer stappen in de goede richting kan zetten. Fitter en rechter door het leven, daar was ik naar op zoek. Hoogstwaarschijnlijk kan ik nog jaren bij Jaap vooruit maar dat is mij simpelweg te kostbaar en te tijd-intensief. Voor nu kan ik weer vooruit met de dingen die ik geleerd heb en met de dingen die ik om mij heen heb of binnen mijn bereik liggen.

  Voor nu sluit ik deze leerzame periode af maar sluit niet uit dat ik op een later moment weer bij Veerkrag aanklop voor wat nieuwe leer prikkels. Wat ik als zeer prettig ervaren heb is dat er met een scherp oog voor beweging wordt gekeken naar hoe ik het doe. Deze directe feedback leert mij beter te ervaren wat ik doe. Ik heb voor mijn gevoel best een aardige stap gezet.

  Dit mede door de holistische aanpak en inzet van Jaap en mijzelf. Dingen met elkaar verbinden en ze op die manier versterken. Zo heb ik bijvoorbeeld ook twee intense ademsessies en een familie opstelling gedaan die ook weer doorwerken op het fysiek. Alles is met elkaar verbonden en dat vind ik zo mooi. Dat zie ik ook terug in mijn passie en werk bij praktijk HarteKracht. Ik ga weer door met een versterkte veerkracht. Dankjewel voor jou bijdrage de afgelopen maanden aan dit geheel.

   

  Veerkragt programma(s) & de keuze van Linde

   

  Veerkrachtig brein

  Voeten veerkracht

  Fysieke veerkracht (personal training)

  Veerkrachtige (blessure) behandeling

 • Iris Schoonenberg

  Ik train nu ruim een jaar bij Jaap en het heeft me al veel mooie inzichten opgeleverd. Jaap heeft echt passie voor zijn vak! Hij heeft een hele andere manier van trainen dan ik gewend ben van andere trainers/fysiotherapeuten. Hij kijkt niet alleen naar je houding en spieren, maar ook naar de communicatie tussen je brein, je ogen, je voeten en de rest van je lijf.

  Want wat maakt nu dat je steeds dezelfde blessure krijgt? De oorzaak zit toch vaak in een disbalans elders in je lichaam. Nooit gedacht dat ik voor mijn knieblessure oogoefeningen moest gaan doen! Daarnaast is het ook nog eens gezellig om bij Veerkragt te trainen, niet onbelangrijk voor mij. Een aanrader dus.

   

  Veerkragt programma(s) & de keuze van Iris

   

  Veerkrachtig brein

  Voeten veerkracht

  Fysieke veerkracht (personal training)

  Veerkrachtige (blessure) behandeling

 • Max Blaauwbroek

  Jaap is een Personal Trainer die veel verder kijkt dan trainingsschema, correcte uitvoer van een oefening of de opbouw van conditie/kracht.

  Hij biedt diepgaande kennis van houding en beweging en bekijkt dat niet alleen vanuit het hele lichaam (bijv hoe de stand van de voet invloed heeft op de rest van je lichaam) maar ook vanuit de hele mens (bijv hoe je denken/voelen je bewegen en beweegmogelijkheden beïnvloedt, of de invloed van je ademhaling of voeding op je weerstand en beweegmogelijkheden).

  Jaap past in de 18 maanden van mijn training bij hem zijn insteek steeds opnieuw aan aan mij als mens en mijn situatie. En mijn situatie was complex omdat er langdurige lichamelijke klachten waren zonder diagnose. Uiteindelijk heeft de inzet van Jaap er voor gezorgd dat de kern van mijn situatie steeds helderder werd en ik uiteindelijk een stap kon nemen die, tegen alle verwachting in, na 6 jaar alsnog een diagnose opleverde en de noodzaak van een medische ingreep duidelijk werd. Zodra ik in of na revalidatie weer ondersteuning kan gebruiken ga ik heel graag opnieuw met Jaap in zee.

  Jaap leert ook zelf nog steeds nieuwe gereedschappen voor in zijn rugzak om mij en anderen te helpen. Zijn enthousiasme waarmee hij dan nieuwe mogelijkheden biedt is aanstekelijk.

   

  Veerkragt programma(s) & de keuze van Max

   

  Onderzoek veerkrachtige leefstijl (uitgebreide intake)

  Fysieke veerkracht (personal training)

  Veerkrachtige (blessure) behandeling

 • Rick te Riele

  Het is fijn om met Jaap te trainen. Niet alleen traint hij je lichaam en houding maar ook je voeding en geest. Ik kom altijd met lekker veel spierpijn thuis na een sessie met Jaap. Hij is erg gemotiveerd en laat je in het zweet werken! Al met al een aanrader.

   

  Veerkragt programma(s) & de keuze van Rick

   

  Fysieke veerkracht (personal training)

  Veerkrachtige (blessure) behandeling

  Veerkrachtige supplementen

 • Miriam

  Jaap heeft met zijn bedrijf Veerkragt een missie: ‘mensen op persoonlijke wijze laten groeien waardoor ze meer geluk, kracht en gezondheid ervaren’. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik jullie inmiddels vertellen dat hij dit meer dan waarmaakt.

  Naast personal training heb ik het ‘veerkrachtig ademen & hartcoherentie’ programma gevolgd. Dit was vrij intensief, maar zeker de moeite waard. Net als bij de trainingen is er veel ruimte voor persoonlijke afstemming en heeft Jaap dit ook zeer professioneel en met zorg begeleid. Het was even een stap om mee te beginnen, maar Jaap gaat hier zorgvuldig mee om en heeft me volledig op mijn gemak gesteld.

  Jaap is oprecht betrokken en zal je met al zijn passie en enthousiasme, maar dan wel op een rustige en luchtige manier, laten ervaren hoe fysieke en mentale kracht samenhangen. Hierdoor is mijn perspectief veranderd en voel ik dat de groei die ik heb doorgemaakt, duurzaam zal zijn.

   

  Veerkragt programma(s) & de keuze van Miriam

   

  Fysieke veerkracht (personal training)

  Veerkrachtige (blessure) behandeling

  Veerkrachtig ademen