Testimonials

 • Rick te Riele

  Het is fijn om met Jaap te trainen. Niet alleen traint hij je lichaam en houding maar ook je voeding en geest. Ik kom altijd met lekker veel spierpijn thuis na een sessie met Jaap. Hij is erg gemotiveerd en laat je in het zweet werken! Al met al een aanrader.

  Rick spreekt uit zijn ervaring over het Personal Training & Veerkragt (blessure) Behandeling & Balance & Health programma bij Veerkragt.

 • Miriam van Helvoirt

  Jaap heeft met zijn bedrijf Veerkragt een missie: ‘mensen op persoonlijke wijze laten groeien waardoor ze meer geluk, kracht en gezondheid ervaren’. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik jullie inmiddels vertellen dat hij dit meer dan waarmaakt.

  Naast personal training heb ik het ‘Werken aan veerkracht’ programma gevolgd. Dit was vrij intensief, maar zeker de moeite waard. Net als bij de trainingen is er veel ruimte voor persoonlijke afstemming en heeft Jaap dit ook zeer professioneel en met zorg begeleid. Het was even een stap om mee te beginnen, maar Jaap gaat hier zorgvuldig mee om en heeft me volledig op mijn gemak gesteld.

  Jaap is oprecht betrokken en zal je met al zijn passie en enthousiasme, maar dan wel op een rustige en luchtige manier, laten ervaren hoe fysieke en mentale kracht samenhangen. Hierdoor is mijn perspectief veranderd en voel ik dat de groei die ik heb doorgemaakt, duurzaam zal zijn.

  Miriam spreekt uit haar ervaring over het Personal Training & Veerkragt (blessure) Behandeling & Werken Aan Veerkracht programma bij Veerkragt.

 • Floriëlle de Visser

  Na bijna een jaar bij Jaap getraind te hebben voel ik mij zoveel krachtiger in mijn lichaam! Een waar verschil met de CrossFit achtige trainingen die ik hiervoor deed. Ik heb weer connectie met alle spieren in mijn lichaam. Jaap weet door zijn brede kennis en oog voor details een groot effect te bereiken. Hierbij kijkt hij als trainer naar hoe het lichaam als geheel functioneert (van tenen tot ‘the mind’). Een trainer zoals Jaap daar heb je elke dag profijt van!

  Floriëlle spreekt uit haar ervaring over het Personal Training & Veerkragt (blessure) Behandeling programma bij Veerkragt.

 • Julien Beyrath

  Jaap has been my personal trainer for two years, and it was only because I moved out of the country that I regrettably had to stop the collaboration. It is the least to say that Jaap has helped me tremendously to improve, rebalance and strengthen my body. He has a keen eye to spot your body weaknesses, and improve them. I’ve had my share of injuries and joint pain so I really appreciated his personalized program and the time and effort he puts into searching the cause of the problems. And he did it very humbly, not pretending to know from day one, but step by step we made very good progresses. I use almost everyday what I’ve learn in terms of posture, form of exercise, working chains of muscle and greatly benefit from it.

  Above all Jaap is very friendly and has a contagious joy, we’ve had some great fun and I dearly miss the training sessions!

  Julien spreekt uit zijn ervaring over het Personal Training & Veerkragt (blessure) Behandeling programma bij Veerkragt.

 • Richard Koeleman

  Ik dacht een gezonde leefstijl te hebben. Toch wilde ik eens mijn vetzuren meten om te kijken hoe gezond ik op dat vlak was. Ik had immers al een tijdje last van een blessure die maar niet over ging. Via Jaap alle info gekregen en de test. De test is heel simpel uit te voeren en alles is echt heel goed te begrijpen. Toen ik de testresultaten kreeg dacht ik dat het een grapje was. Ik scoorde overal zeer ondermaats op. Ik begreep er niets van. Na een goed gesprek met Jaap die mijn resultaten had bekeken bleek dat ik een aantal dingen miste in mijn voedingspatroon. Ik begon met de supplementen die Jaap mij had aangeraden. Wonderbaarlijk, na 2 weken merkte ik al verschil. Mijn blessure was zo goed als over en ook mentaal voelde ik mij net een stukje beter. Zoals Jaap zei, meten is weten. Ik heb er veel profijt van in ieder geval.

  Richard spreekt uit zijn ervaring over het Balance & Health programma bij Veerkragt.

 • Marga Trentini

  Bij Jaap begonnen in de verplichte thuiswerkperiode door Corona. Het startte direct vertrouwd en de trainingen gaven mij fitheid van binnen en van buiten. En het motiveerde mij ook om buiten de trainingen fit door te gaan. En bewustwording van je ademhaling, bewegingen en gezondheid. Ik ben 100% blij met deze hele positieve ervaringen!

  Marga spreekt uit haar ervaring over het Personal Training & Veerkragt (blessure) Behandeling programma bij Veerkragt.