Beter gebit en tong positie met de Functional Activator

Het Belang van de Juiste Tongpositie

De juiste positionering van de tong is een hoeksteen voor het balanceren van de kaakspierkrachten en het verlichten van de spanning op het kaakgewricht (TMJ). Wanneer de tong goed tegen het gehemelte rust, bevordert dit een natuurlijke en gunstige uitlijning die de kaak ondersteunt en een groot aantal tandheelkundige en skeletproblemen kan voorkomen. Omgekeerd kan een onjuiste tonghouding leiden tot onevenwichtigheden in de kaakspieren, waardoor de hoofdhouding wordt aangetast en mogelijk chronische aandoeningen ontstaan.

Een tong die consequent te laag in de mond is geplaatst, kan bijvoorbeeld de juiste doorbraak van de achterste tanden belemmeren. Deze afwijking kan de onderkaak dwingen zich in opwaartse en achterwaartse richting aan te passen, waardoor de natuurlijke uitlijning wordt verstoord en problemen op de lange termijn worden veroorzaakt.

De Beperkingen van Conventionele Mondbeschermers

Hoewel conventionele, op maat gemaakte mondbeschermers zijn ontworpen om het glazuur te beschermen tegen nachtelijk klemmen, schieten ze tekort in het aanpakken van het cruciale aspect van de tonghouding. Hun primaire functie is het beschermen tegen de fysieke gevolgen van tandenknarsen, maar ze faciliteren niet de correctie van de tongpositie, wat van fundamenteel belang is voor het aanpakken van de oorzaak van veel kaak- en tandproblemen.

Voordelen van Neusademhaling en Correcte Tonghouding

Het omarmen van neusademhaling door middel van een correcte tonghouding heeft grote voordelen. Het verbetert niet alleen de zuurstofopname, maar ook de slaapkwaliteit, vermindert snurken en kan de symptomen van slaapapneu verlichten. Bovendien kan de juiste uitlijning, mogelijk gemaakt door de Functional Activator, bijdragen aan een verbeterde gezichtsesthetiek, een evenwichtige beet en een vermindering van TMJ-gerelateerd ongemak.

De Functional Activator voor Verbeterd Welzijn

Het opnemen van de Functional Activator in uw dagelijkse routine belooft een reis naar een verbeterd welzijn. Het ontwerp, gericht op het bevorderen van de juiste tonghouding en het vergemakkelijken van de neusademhaling, biedt een unieke benadering van de gezondheid die de grondoorzaken van veelvoorkomende problemen aanpakt in plaats van alleen de symptomen.

MEER INFORMATIE OVER DE FUNCTIONAL ACTIVATOR?

Vraag bij het eerstvolgende contactmoment naar deze functional activator. Wil je gebruik maken van 15% korting op de aanschaf van deze tool? Gebruik dan de volgende code: VEERKRAGTPOSTUREPRO

 

HET PRODUCT METEEN AANSCHAFFEN OF DE REVIEWS VAN ANDERE MENSEN LEZEN? KLIK DAN OP ONDERSTAANDE AFBEELDING.


Terug naar blogs